To 7.8. klo 18.00 Tapahtumien yön alkuilta Pirkanmaan Setassa: “Hippaa hyvinvoinnin kanssa”

To 7.8. klo 18.00 Bipan+-ryhmässä vierailulla “Hippaa hyvinvoinnin kanssa” pop-up-esitys.

Pirkanmaan Setan toimisto sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 15 A1, Anttilaa vastapäätä, Stålbergin leipomon kupeessa. Soita ovikelloa, niin pääset sisään.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Esitys kestää n. 45 min. Ennen esitystä kerrotaan muutama sana Pirkanmaan Setan toiminnasta ja valtakunnallisesta tuki- ja neuvontapalvelusta: Sinuiksi.

ESITYKSESTÄ:
Kentsu ja Peppiina ovat matkalla hyvinvointiin. He aikovat TANSSAHDELLA ja HÖPÖTTÄÄ,
ja haluavat SINUT mukaan matkalleen! “Hippaa hyvinvoinnin kanssa” on sikermä, joka yhdistelee sanallista ja sanatonta, tavallista ja tavatonta. Esityksessä on välitön ja henkilökohtainen ote.

BIPAN+-RYHMÄSTÄ:
Ryhmä on tarkoitettu kaikille biseksuaalisille ja bi-uteliaille sekä panseksuaalisille iästä ja sukupuoli-identiteetistä riippumatta. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen tai olla yhdistyksen jäsen voidaksesi tulla mukaan. Tarvittaessa käymme vaikka hakemassa sinut sovitusta paikasta, ettei toimiston kynnys ole liian korkealla.
Biseksuaalisuus kuvaa kiinnostusta sekä miehiin että naisiin. Panseksuaalisuus taas kertoo kiinnostuksesta ihmisiin yleensä, oli kyseessä sitten mies, nainen, trans-, inter- tai muunsukupuolinen ihminen.

Lisätietoja toiminnanjohtajalta: toiminnanjohtaja[]pirkanmaanseta.fi

Share Button