Liity jäseneksi

Maksamalla Pirkanmaan Setan jäsenmaksun vuodelle 2021 tuet järjestön toimintaa ja pääset osalliseksi jäsenetuihin. Saat myös osaksesi jäsenedut!

Jäsenmaksut vuodelle 2021

  • Jäsenmaksu vuonna 2021 20 €
  • Alennettu jäsenmaksu vuonna 2020 15 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varus- ja siviilipalvelushenkilöt, vähävaraiset jne.)
  • Kannatusjäsenyys 100 € (järjestöt, yritykset ja yhteisöt)

Jäseneksi voit liittyä  maksamalla jäsenmaksun suoraan pankkiin tilille (kopioi tilinumero verkkopankkiisi tästä): FI2045107820001790.
Jäsenyytesi on voimassa heti maksun saavuttua tilillemme, ellei yhdistyksen säännöistä muuta johdu, ja ennen jäsenkorttisi saapumista toimii maksukuitti jäsenkorttina.

Maksaessasi jäsenmaksusi pankkiin, muista ilmoittaa viestikohdassa ainakin yhdistyslain vaatimat tiedot, eli täydellinen nimesi ja kotikuntasi. Halutessasi jäsenkortin, muista ilmoittaa myös osoitetietosi, jotta postisi (jäsenkortti ja kokouskutsut) tulevat oikeaan osoitteeseen. Ilmoitathan myös sähköpostiosoitteesi, jotta kokouskutsut ja muu tiedotus saavuttavat sinut jouhevasti, kustannustehokkaasti ja luontoystävällisesti.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa (esim. jäsenkortti, osoitteenmuutokset) voit olla yhteyksissä jäsenrekisterinhoitajaan Sakariin sähköpostitse sakari[]pirkanmaanseta.fi.

Suosittele jäsenyyttä myös tutuillesi – mitä enemmän meitä on, sitä enemmän saamme aikaan!

Share Button

Työtä yhdenvertaisuuden puolesta jo 40 vuotta