Opiskelija: Haluaisitko sinä toimia 8.-luokkalaisten sateenkaarikouluttajana?

Sepäse-pajan toteutuksessa hyödynnetään osallistavaa sanastovisailua koulutuksen apuna. Malli on luotu viiden vuoden aikana.

Pirkanmaan Seta ry on viiden vuoden ajan ollut mukana tuottamassa 4 työpajan Sepäse-sarjaa (SEksuaaliihdeSEikkailu) yhdessä mm. Tampereen kaupungin nuorisoneuvolan ja nuorisopalvelujen kanssa.
Lue pajoista täältä.

Pirkanmaan Setan vastuulla on toteuttaa seksuaalista suuntautumista, sukupuoli-identiteettiä ja yhdenvertaisuutta osallistavasti esittelevä paja.

Etsimme nyt uusia kouluttajia vetämään syksyn ja kevään pajoja.
Sovellut tehtävään erinomaisesti, jos sinulla on jo hyvät perustiedot seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä, sinulla on aiempaa kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on aikaa päivisin esimerkiksi opiskelujen rinnalla kouluttaa Tampereen yläkouluilla.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, niin ilmoittaudu mukaan.
Pirkanmaan Seta tarjoaa perehdytyksen tehtävään lokakuun aikana sekä valmiin koulutusmateriaalin. Koulut huolehtivat aikatauluista.
Seuraava pajarupeama on 2.-20.11.2020. Päivässä on kahdeksan 45 minuutin pituista pajaa. Kouluttajat saavat varata etukäteen montako pajaa voivat vetää (yleensä 2-4 kpl/päivä). Sinun ei tarvitse olla käytettävissä kaikkina marraskuun päivinä. Pirkanmaan Seta pystyy korvaamaan tehdyt pajat tuntityönä verokorttia vastaan.

Työ on antoisaa ja palkitsevaa, joskin toistotyönä tehtynä myös raskasta. Pajat tavoittavat kaikki 8.-luokkalaiset eli 2000 oppilasta vuodessa. Sepäse-malli on ainutlaatuinen Suomessa.

Pajat toteutuvat korona-varolla. Jos koulut siirtyvät etäopetukseen, voimme valmistautua kevään vastaavaan rupeamaan.

Share Button