Johanna Repo

Lentsu

Sakari

Hallituksen tehtävät ja vastuut

• johtaa yhdistyksen toimintaa sekä toimeenpanna yhdistyksen kokousten päätökset
  • kutsua koolle yhdistysten kokoukset ja valmistella niissä käsiteltävät asiat
  • vastata ja valvoa, että yhdistyksen taloutta ja omaisuutta hoidetaan huolella
  • valvoa ja ohjata hallituksen nimeämien työryhmien, työvalio- ja toimikuntien työskentelyä
  • ratkaista yhdistyksen jäsenyyttä koskevat kysymykset
  • ottaa ja vapauttaa yhdistyksen toimihenkilöt ja valvoa henkilöstön työskentelyä
  • vastata siitä, että yhdistyksen toiminta tapahtuu lain ja yhdistyksen sääntöjen mukaisesti
  • asettaa keskuudestaan tai sen ulkopuolelta avukseen työryhmiä, jotka hallituksen ohjeiden ja valvonnan alaisena käsittelevät ja hoitavat niille määrättyjä asioita

Ehdokkaaksi hallitukseen?

Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa, joka pidetään vuosittain marras-joulukuussa. Joka toinen vuosi valitaan puheenjohtaja sekä puolet hallituksesta ja joka toinen vuosi vastaavasti varapuheenjohtaja sekä toinen puoli hallituksesta. Syyskokoukseen voivat osallistua kaikki Pirkanmaan Setan jäsenet.

Kokemus työnantajuudesta, yhdistystoiminnasta ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä ovat hyviä edellytyksiä Pirkanmaan Setan hallituksessa toimimiseen. Hallituksessa työskentely vaatii yhteistyökykyä ja sitoutumista koko toimikauden ajaksi.

Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, kannattaa nykyiseen hallitukseen olla yhteydessä jo ennen syyskokousta.