Yhdistys

Jo 40 vuotta täyttäneen Pirkanmaan Setan tavoite on edistää paikallisesti ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden toteutumista riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta sekä vaikuttaa yhteiskuntaan ja yleiseen asenne- ja mielipideilmastoon rakentavassa hengessä.

Tavoitteiden saavuttamisessa auttavat mm. yhdistyksemme sosiaali-, tiedotus- ja koulutustarjonta, vuotuiset ihmisoikeustempaukset sekä monipuoliset vertaisryhmät kaikenikäisille. Järjestämme mm. nuorille suunnattuja bileitä sekä legendaarisia Leimareita®. Tarjoamme lisäksi ammattilaisvoimin toteutettuja valtakunnallista tuki- ja neuvontapalvelua verkossa ja puhelimessa seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuutta koskevissa kysymyksissä.