Talvikin tanssit aikuisille naisille 10.2. Laternassa

Talvikin tanssit on Pirkanmaan Setan mummolaaksoryhmän vuosittain järjestämä ravintolailta. Tänä vuonna tanssitaan lauantaina 10.2.2018 klo 20–02 ravintola Laternassa (Puutarhakatu 11, Tampere). Tanssit ovat aikuisten lesbo-, bi- ja trans-naisten oma tapahtuma.

Tanssittava musiikki – niin lavatanssimusiikki kuin rytmimusiikit – sekä laadukas ohjelma siivittävät iltaa. Ravintola on vuosittain täyttynyt aikuisista naisia rakastavista naisista sieltä täältä Suomesta. Tunnelma on ollut iloinen ja kepeä, kunnes on koittanut valomerkin aika. Kaikki hyvä loppuu aikanaan? Mutta Talvikin tanssit tulevat aina uudestaan!
Ohjelmassa muun muassa:  Matalan kynnyksen tanssiworkshop same sex -kilpatanssipari Piia Korven ja Santra Rinteen vetämänä sekä heidän henkeäsalpaavan häikäisevä kilpatanssiesityksensä! DJ Lailis.

Talvikin tanssit järjestettiin ensimmäisen kerran Laternassa lauantaina 11.2.2012. Sen jälkeen ne on pidetty vuosittain aina Talvikin-päivän tienoilla helmikuussa. Talvikin tanssien yhteydessä on vuosien varrella kisattu kautta aikojen ensimmäiset talvimummogamesit, kuultu talvikkiräppibattle ja nautittu kilpatanssijoiden sekä Kaappilaulajien esityksestä.

Liput: 10 euroa. Narikka 2,5 euroa.

Tanssit Facebookissa: https://www.facebook.com/TampereenMummolaakso/

Tanssin tunnelmaan pääset jo ennen Talvikin tansseja osallistumalla ammattitanssinopettajien Piia Korven ja Santra Rinteen alkeistanssikurssille sunnuntaina 4.2.2018 klo 12.00–15.00 (Tanssiseura Spiral, Tesomankatu 30, 33310 Tampere). Lisätietoasantraandpiia1@gmail.com tai https://www.facebook.com/events/142253636492379/

Mikä mummis? Tule mukaan tapaamisiin!

Haluatko tulla mukaan Mummolaaksoryhmän toimintaan? Tapaamme kuukausittain keskustelun ja yhdessäolon merkeissä Pirkanmaan SETAn toimistolla. Tapaamiset ovat kerran kuussa torstaisin Setan toimistolla aina klo 18.30 alkaen. Mummolaaksoryhmä järjestää myös retkiä ja muuta toimintaa, kuten Talvikin tanssit. Lisätietoja ryhmästä saat Pirkanmaan SETAn verkkosivuilta sekä sähköpostitse osoitteesta: tampereenmummolaakso(at)gmail.com.
Tervetuloa mukaan!

Share Button