Pirkanmaan Setan puheenjohtaja 2017-2018 esittäytyy

johanna-pj

Haluan kiittää syyskokoukseen tulleita jäseniämme saamastani luottamuksesta. Kokous valitsi minut yksimielisesti puheenjohtajakseen. Haluaisin mielelläni esittäytyä myös teille muille jäsenille, yhdistyksen toimijoille ja yhteistyötahoille.

Olen Johanna, 35-vuotias tamperelainen ja Pirkanmaan Setan jäsen vuodesta 2013 alkaen. Minulla on pirkanmaalaiset juuret, mutta olen opiskellut ja työskennellyt Turussa ja Helsingissä yli kymmenen vuotta. Perheeseeni kuuluvat puoliso ja tyttäremme. Olemme mukana myös Sateenkaariperheiden toiminnassa erityisesti täällä Tampereella.

Työskentelen toiminnanjohtajana pienessä valtakunnallisessa järjestössä, Lapsettomien yhdistys Simpukassa. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri Turun Yliopistosta, jossa opiskelin sosiaalipolitiikkaa. Olen työskennellyt sosiaali- ja terveysjärjestöissä asiantuntijatehtävissä vuodesta 2005 alkaen, esimerkiksi MS-liitossa ja Hiv-tukikeskuksessa (HivPoint). Järjestöissä olen toiminut myös luottamustehtävissä sekä vapaaehtoisena ja vertaisena.

Järjestötoiminta onkin minulle sydämen asia. Pienikin järjestö voi saada uskomattomia asioita aikaan, kun mukana on sitoutuneita ja innostuneita ihmisiä. Minulle on tärkeää, että voin työssäni, niin ammatillisesti kuin vapaaehtoisena, edistää ihmisten hyvinvointia. Luonnollisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien hyvinvointi ja oikeuksien edistäminen on minulle myös henkilökohtaisesti erittäin tärkeää. Yhdenvertaisuuden edistämisessä on vielä paljon tehtävää ja monet meistä eivät edelleenkään voi elää täysin omana itsenään, näkyvästi ja kuulluksi tullen. Tässä uskon monipuoliseen yhteistyöhön, erilaisten näkökulmien ymmärtämiseen ja huomioimiseen sekä rakentavaan keskusteluun.

Vuonna 2017 yhdistyksen toimintaa kantavana teemana on siltojen rakentaminen. Tässä yhdistys on jo hyvässä vauhdissa ja on kunnia tulla mukaan tukemaan ja kehittämään tätä työtä edelleen.

Luottamuksesta kiittäen,

Johanna Repo

Pirkanmaan Setan puheenjohtaja 2017-2018

Share Button