Ryhmätoiminta

Pirkanmaan Setassa toimii useita vertais- ja toimintaryhmiä. Pienryhmät ovat pääosin vapaaehtoisten vetämiä ja ryhmäohjaajat ovat tasavertaisia muiden ryhmäläisten kanssa. Ryhmät ovat nk. matalankynnyksen ryhmiä, eli niihin voi liittyä mukaan pitkin vuotta ja niissä voi käydä oman ajan sekä mielenkiinnon mukaan joka kerta tai vain silloin tällöin. Valtaosa ryhmistä on vapaamuotoisia keskustelu- ja toimintaryhmiä.

Kaikki ryhmät ovat luottamuksellisia ja niissä jaetut kokemukset pysyvät ryhmien sisällä.

Ryhmät on koottu mm. iän, sukupuolen kokemuksen, seksuaalisen suuntautumisen, elämänkatsomuksen tai esimerkiksi ryhmäläisten yhtäläisten mielenkiintojen ja elämäntilanteiden perusteella. Osa ryhmistä toimii yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa.

Ryhmiä perustetaan saatujen toiveiden perusteella, sekä sitä mukaa kun ryhmille löydetään ryhmänohjaajat. Ryhmällä voi olla useita ohjaajia.

Mikäli haluat toimia ryhmänohjaajana jo olemassa olevissa ryhmissä tai haluaisit perustaa uuden ryhmän, ota yhteyttä yhdistyksen toiminnanjohtajaan mikko@pirkanmaanseta.fi.

Tarkistathan ryhmien aikataulun yhdistyksen tapahtumakalenterista. Osa ryhmistä pitää taukoa mm. kesäisin ja vuodenvaihteessa.

Pääosa ryhmistä kokoontuu Pirkanmaan Setan toimistolla, Näsilinnank. 48 E (3. kerros), Tampere
Tulo-ohjeet toimistolle (myös esteettömät tulo-ohjeet) kuvien kera: https://bit.ly/2D44Zww

Share Button

Työtä yhdenvertaisuuden puolesta jo 40 vuotta