Näin löydät Pirkanmaan Setan uudelle toimistolle Pride-viikolla

Pirkanmaan Seta ja sen Sinuiksi-palvelu muuttavat maanantaina 4.6. uusiin, toimivampiin tiloihin yhdessä Hivpointin Tampereen toimipisteen ja Malkus ry:n kanssa. Huom: Hivpoint ei muuta vielä pride-viikolla.

Uusi osoitteemme on: Näsilinnankatu 48 E, 33210 Tampere (Maa- ja metsätalossa). Toimisto on Laukontorin ja Eteläpuiston kulmauksessa.

Osa Pirkanmaan pride -viikon iltakeskusteluista järjestetään uudessa toimistossa. Varmistathan tapahtumapaikat ohjelmasta.

Rakennus, jossa uusi toimisto sijaitsee, on helppo tunnistaa talon katolla olevasta MAA- JA METSÄTALO -kyltistä. Talon edessä on runsaasti parkkitilaa, joka on klo 18 alkaen maksutonta. Pääsisäänkäynti on Näsilinnankadun puolelta. Esteetön sisäänkäynti on sisäpihan puolelta. Sisäpihalle pääsee Pyhäjärvenkadun kautta.

 

 

 

 

 

 

 

Näet katunumeron 48 E rapun yläpuolella. Pääsisäänkäynnille johtaa portaat. Ovisummerin löydät ulko-oven vasemman puoleisesta seinästä. Toimistomme on kolmannessa kerroksessa.

 

 

 

 

 

 

Pääsisäänkäynti on osoitteessa Näsilinnankatu 48 E. Toimistomme on kolmannessa kerroksessa. Ulko-oven vasemmalla puolella on ovisummeri, jonka merkitsemme selkeästi Pirkanmaan Seta -nimellä. Paina ovisummeria, niin päästämme sinut sisään. Paikalle pääsee huomaamattomasti.

Kolmanteen kerrokseen pääsee hissillä, jonka ovisivun leveys on 900 mm. Toimistoon on rakennettu invavessa Invalidiliiton ohjeiden mukaisesti. WC on valmis pride-viikon alkaessa.

 

 

 

 

 

 

Esteetön sisäänkäynti on sisäpihan puolelta. Sisäpihalle pääsee Pyhäjärvenkadun kautta.  Tällä puolelle ei ole vielä ehditty asentaa ovisummeria, se on kyllä tilattu. Tästä johtuen soita etukäteen, jotta voimme tulla sinua vastaan. Pride-viikon ma 4.6. -ti 5.5. iltakeskustelujen aikaan, soita Outille numeroon: 044 9885090. Ke 6.5.-pe 8.6. välisinä iltoina soita Mikolle: 040 5107488.

Järjestämme alkusyksystä viralliset avajaiset niin yhteistyökumppaneillemme kuin toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisillemmeja ryhmäläisillemme.

Muina kuin vertaisryhmien kokoontumisaikoina, varaathan tapaamisajan erikseen Sinuiksi-palvelun työntekijöiltä: mikko.vaisanen[at]pirkanmaanseta.fi ja outi.santavuori[at]pirkanmaanseta.fi. Työpäivämme rakentuu yksilöasiakkaista, nettineuvonnasta, koulutuksista ja ryhmien ohjaamisesta, joten emme ole aina tavoitettavissa ilman ajanvarausta.

 

Share Button