Hannele Rehuttu – EHDOLLA PIRKANMAAN SETA RY:N PUHEENJOHTAJAKSI

Julkaisemme ohessa puheenjohtajaehdokasesittelyn. Pirkanmaan Seta ry:n syyskokous on ensi lauantaina. Ehdolle ehtii siis hyvin asettua vaikkapa paikan päällä.
………………

Hannele Rehuttu on monina vuosina edustanut yhdistystä kantamalla sateenkaarilippua Pirkanmaan pride -tapahtuman kärjessä.

 

 

 

 

 

 

 

Hei.
Olen Hannele Rehuttu. 37-vuotias akaalainen ja koulutukseltani sähköasentaja, tosin tällä hetkellä työskentelen varastopäällikkönä.

Olen Pirkanmaan Setassa vapaaehtoistyöntekijä ja vertaistukiryhmänohjaaja. Olen nyt järjestödemokratiaa tukevana vaihtoehtoehdokkaana pyrkimässä Pirkanmaan Seta ry:n puheenjohtajaksi hankittuani jo kokemusta hallitustyöskentelystä yhdistyksemme hallituksen varsinaisena jäsenenä kuuden vuoden ajan. Olen myös vuosien mittaan toiminut muilla tavoilla yhdistyksemme aktiivina, sekä edustanut yhdistystä erilaisissa tilaisuuksissa, kuten kattojärjestönämme toimivan Seta ry:n edustajakokouksessa ja toisten paikallisyhdistysten tilaisuuksissa. Nyt uusimpana tehtävänäni minulla tulee olemaan Seta ry:n valtuustoedustajan hommat keväällä 2019.

Lisäksi olen onnistunut hankkimaan kokemusta muiden yhdistysten toimijana, kunnallisissa luottamustehtävissä ja myös politiikassa eduskuntavaaleja myöten. Monessa on siis tullut oltua mukana ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo mukanaan.

– Hannele

Share Button